Produse  
PRODUSE  
Ouă consum  
Ouă pasteurizate  
Puncte de vânzare  
Îngrășământ  

Descriere

Această secţiune este dedicată produselor Avia Agrobanat. Fiecare produs are o pagină detaliată, cu multe informaţii necesare şi utile, de la fişe tehnice, la afişe informative şi specificaţii de utilizare.

Ouăle, care reprezintă componenta brută şi pentru produsul pasteurizat (zis şi “lichid”, pentru că nu este “în coajă”), sunt rezultatul unui efort la care participă peste 150.000 găini, hrănite cu furaje de înaltă calitate. Urmărirea acestora se face prin analize periodice, pentru a putea garanta că produsele Avia se ridică la standardele la care ne aşteptăm să fie. 

Importanţa furajelor nu poate fi subestimată, căci acestea determină şi calitatea îngrăşămintelor care pot fi produse. Aşadar, tot ceea ce propunem către vânzare depinde de un element central, dar fără experienţa şi cunoştinţele oamenilor care lucrează la Avia, nici cele mai bune furaje nu ar putea da rezultate.

În magazine veți găsi preponderent produsele sub marca Avia, dar o parte din ele le comercializăm sub alte mărci, cum este cazul O1 – Albuș și Miracolo Verde – Îngrășăminte. 

 

Partenerii noștri