Clienți  
CLIENȚI  
Comenzi  
Promoții  
Expoziții  

Avia Agrobanat lucrează cu clienţi de toate categoriile, de la distribuitori, la retaileri şi chiar direct cu consumatorii finali. Mai jos găsiţi şi o listă cu grila produselor noastre şi unde se găsesc acestea.  

Cel mai vechi colaborator Avia este Agrobanat Vestcom, a cărei reţele de magazine se întinde în judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi. 

Începând cu sfârşitul anului 2010, ouăle de la Avia au intrat pe raft în magazinul Auchan din Timişoara.

La scurt timp după aceea, a început colaborarea cu Metro Cash & Carry, pe zona de vest a României. Magazinele în care se găsesc produsele noastre sunt la Arad, Deva, Oradea şi Timişoara. 

În luna martie a anului 2011, am iniţiat parteneriatul cu Profi, tot pe zona de vest: Bicaz, Buziaş, Deva, Făget, Hunedoara, Jimbolia, Lugoj, Oţelu Roşu, Reşiţa, Timişoara.

Din octombrie 2011 colaborăm cu Billa, de această dată la nivel naţional, atât sub marca proprie, cât şi sub marca Clever. 

Începând cu luna decembrie 2011 livrăm și către Kaufland, pentru zona centrală și de vest sub marca Best Farm.

Cel mai nou client este Cora România, cu prezență la magazinele din Drobeta-Turnu Severin și Arad, dar ocazional și în întreaga rețea națională, cu ocazia unor promoții de anvergură.

Ouăle Avia se pot cumpăra direct de la automatul nostru de ouă, pus în funcţiune în luna august, 2011, ca o premieră naţională. Acesta este amplasat momentan în Calea Şagului, nr. 140, şi se află în perioada de probe.