Prezentarea fermei  
PREZENTAREA FERMEI  
Sistem tehnologic actual  
Ouă pasteurizate  
Sistem de neutralizare al dejecțiilor  
Materii prime și furnizori  
METODA DE CRESTERE  
Descrierea sistemului  
CERTIFICĂRI  
ECHIPA  

Avia Agrobanat a fost fondată în anul 1970 şi a traversat aproape jumătate de secol de existenţă oferind pieţei din România cea mai completă şi accesibilă sursă de nutrienţi: oul.

În anul 1999 a fost preluată de holdingul Agrobanat, condus la momentul respectiv de Florentin Cârpanu. Ulterior, Avia a devenit independentă din punct de vedere juridic, dar a rămas o veritabilă afacere de familie.

Găinile noastre beneficiază de un mediu controlat, de la temperatura din hală la calitatea aerului, le hrănim cu furaje de înaltă calitate provenite de la fabrica de nutreţuri. Mai mult, pentru a putea garanta integritatea ouălor, folosim un sistem de sortare cu precizie de 0,1 grame şi detector acustic al fisurilor şi microfisurilor din ouă.

Dincolo de oferta clasică de ouă de consum, Avia este prima fermă din România care produce şi comercializează ouă pasteurizate. Acest produs novator, pe lângă beneficiul unei vieţi de raft prelungite, a unei stocări şi utilizări mai simple şi mai eficiente, oferă garanţia eliminării riscului de contaminare cu bacterii precum Salmonella.

Tot Avia a introduspe piaţă, în premieră naţională, ouă la automat, direct din fermă, în august 2011, în Timişoara.

Totodată compactăm și peleți pentru îngrășământ din dejecțiile produse de găinile noastre, ceea ce reprezintă o modalitate organică de întreținere a solului cu rezultate deosebit de bune.